Hatha Yoga
Goed voor Iedereen


De yoga docente 


Sinds mijn 20ste ben ik begonnen met elke week een hatha yoga les te volgen in de toenmalige Kosmos in Amsterdam. Vanuit de wekelijkse lessen kwam ik eigenlijk als vanzelf in de Hatha Yoga Opleiding van Unide o.l.v. Hans Wesseling terecht. Mijn opleiding Hatha Yoga heb ik in 1988 afgerond. In die tijd heb ik ongeveer 1.5 jaar les gegeven. In 1998 heb ik de opleiding Raja Yoga met succes afgerond. Dit is een onderdeel van de 4 jarige HBO hatha yoga opleiding. In hetzelfde jaar heb ik de opleiding Yoga voor Zwangeren behaald o.l.v. Elisabeth Wesseling.

Vanaf 1994 tot en met 1998 heb ik hatha yoga lessen gegeven bij de Stichting Welzijn Ouderen Lelystad
In de jaren 2005 tot 2011 volgde ik regelmatig Chi Kung lessen bij Anders Hakansson.
Ook zijn inspirerende manier van lesgeven en motivatie werken door in mijn eigen yogalessen.

 

Momenteel worden er geen yoga lessen gegeven. 

De beschreven oefeningen zijn volgbaar via deze website.